Blombud med Vackra Födelsedagsblommor – Skicka rosor till den du tycker om

Ett Rosogram är ett snabbt, enkelt & uppskattat sätt att uppvakta den du tycker om – skicka ett blombud med rosor redan idag!

I samarbete med Interflora

Så fungerar Rosogram.com

Välj bukett

Hos oss är det enkelt att hitta den bukett som passar bäst till det speciella tillfället, högtiden eller personen.

Beställ online

Lägg buketten i varukorgen, fyll enkelt i leveransadress och slutför betalningen för att bekräfta din beställning.

Rosor +  = Sant

Din bukett levereras snabbt, enkelt & punktligt. Invänta leveransen till den du håller kär och få bekräftelse per mail & SMS.

Födelsedagsbuketter med Rosor – Skicka ett Rosogram idag!

7 RÖDA ROSOR

Inget säger ”Jag älskar dig” som att skicka en klassisk 7-rosorsbukett.

420 kr

Läs mer

10 RÖDA ROSOR

Den perfekta gåvan när du vill berätta vad du känner för den speciella i ditt liv.

495 kr

Läs mer

40 RÖDA ROSOR

Slå på stort med ett hav av röda rosor. Perfekt till alla hjärtans-dag och jubileum.

1 995 kr

Läs mer

 50 RÖDA ROSOR

Skäm bort den du tycker om bäst med vår lyxigaste rosbukett på 50 stycken rosor.

2 495 kr

Läs mer

Nöjda kunder

Jag har skickat ett dussin med röda rosor till min fru på dagen vi träffades i över 40 års tid nu. Vi båda blir lika glada varje gång då vi påminns om dagen vi träffades först gången. Rekommenderar tjänsten!

Lars, 67 år

FAQ – Vanliga Frågor & Svar

 

När kommer leveransen fram?

Om du beställer innan klockan 14:00 kan vi leverera din bukett redan samma dag. Annars levereras buketten nästkommande dag (måndag-lördag). Du kan självklart beställa med schemalagd leverans till din speciella dag.

Hur aviseras mottagaren?

När du beställer en bukett med rosor är det oftast menat till en annan mottagare än den som beställer. Därför skickar vi alltid en avisering innan vi kommer för att säkerställa att mottagaren är på plats.

Hur vet jag att buketten blivit levererad?

Du som beställare får alltid en mail eller SMS-bekräftelse när buketten är levererad för att säkerställa att buketten kommit fram.

Skicka blommor till någon på födelsedagen!

Rosogram är en digital tjänst som samlar alla de bästa erbjudandena på rosor av hög kvalitet. Från ett perfekt dussin långa röda rosor för alla hjärtans dag till en 100 rosor bukett för uppvaktning av ditt 30 -årsjubileum. Oavsett vad kan vi sätta ihop en rad spännande och vackra rosbuketter för den speciella någon i ditt liv.

Våra rosbuketter finns i alla olika färger, vilket gör det enkelt för dig att beställa blommor för både romantiska och icke-romantiska tillfällen. Våra vanliga rosbuketter finns i rött, vitt, rosa, guld, gult och lila. Vi skapar också underbara blandade färgbuketter samt smakfulla blandningar av rött och rosa eller rosa och vitt. Oavsett om du vill köpa födelsedagsblommor, alla hjärtans dagrosor eller grattisrosor har vi något för dig.

För att beställa en rosbukett från Rosogram, välj helt enkelt önskad färg och välj storleken på din bukett. När du har beställt levererar vi din bukett – antingen till din adress eller direkt till mottagaren.

Vad betyder en bukett röda rosor?

Rosbuketter kan faktiskt betyda lite olika saker beroende på hur många rosor som ingår i buketten. I de allra flesta fall är röda rosor en stark symbol för kärlek och affektion. Till alla hjärtans dag kan du gärna välja en bukett röda rosor. Vem som helst blir rörd när partnern kommer hem med en fantastisk rosbukett efter en tung dag. Letar du efter en gåva som säger ”jag älskar dig” då är en bukett med ett dussin röda rosor inte bara romantiskt utan även en tidlös kärleksförklaring.

Vad betyder en bukett med rosor?

De olika kulörerna har olika betydelse, vilket du bör tänka lite på när du ska skicka blommor. Som till exempel kan rosa rosor också betyda kärlek. Därför fungerar det att skicka rosa rosor till bland annat födelsedagar, alla hjärtans dag eller andra speciella tillfällen och högtider. Det är inte helt ovanligt att du ser vackra rosa rosbuketter och rosor vid alla typer av tillställningar. Exempelvis vid skolavslutningar, födelsedagar, tioårsjubileer, pensioneringar och annat.

Rosor som Födelsedagspresent

När du ska beställa rosbuketter som födelsedagspresent från oss får du möjlighet att välja hur många blommor du vill skicka och om du vill skicka med ett handskrivet kort, en nallebjörn eller chokladbit eller ask tillsammans med rosorna. Våra florister handplockar de allra finaste rosorna för när du vill uppvakta någon du tycker om på födelsedagen.

Välj bukett och klicka ”Beställ bukett” för att komma till orderläggningen. Sedan fyller du tillval, leveransadress och checkar sedan ut smidigt i kassan med kort eller Swish.

 

När och var kan Rosogram leverera?  

Om du är orolig för storleken eller hastigheten på våra blomsterbud kan du vara lugn. Rosogram levererar samma dag över i hela Stockholm. Vi kan leverera dina blommor dagen efter att de har beställts till hela Sverige. Vi levererar till hotell, lägenheter, hus, kontor och alla möjliga andra ställen. Var och en av våra buketter levereras i felfritt skick.

Blombud med leverans samma dag!

Om du har glömt att beställa blommor eller bestämmer dig för att få blommor skickade i sista minuten kan vi hjälpa dig. Vårt team levererar blommor i hela Sverige samma dag som ordern läggs. För blommor är det bara att göra din beställning senast 14.00 och vårt team kommer att lämna blommorna samma dag. Vår blomstertjänst samma dag-leverans är tillgänglig på vardagar och lördagar. Om du vill att dina blommor ska levereras på söndag, gör din beställning senast kl. 12 på lördagen så får vi jobbet gjort.

Leverans senast nästa dag – i hela landet!

Rosorna du ser på hemsidan representerar en verklig bild av våra kvalitetsrosor och våra blombud transporterar din rosbukett under anpassade klimatförhållanden med absolut största försiktighet. Vi har möjlighet för leveranser över hela landet redan samma dag om du lägger din beställning senast kl 14.00.

Det kan vara praktiskt för dig som kanske glömt den där presenten, behöver skicka blommor till mors dag eller någon annan du tycker om. Vi levererar överallt, bland annat till hotell, lägenheter, verkstäder, kontor, sjukhus och alla möjliga andra ställen. Beställ rosor från oss för säker och bekväm leverans i hela Sverige.

Lägg din beställning senast 14.00 på en vardag så levererar vi till den plats du anger redan samma dag. Vi kan också leverera på måndagar om du gör din beställning under morgontimmarna på lördag. Prova vår tjänst så får din käraste en vacker bukett i händerna på nolltid!