Blombud i Stockholm -Skicka rosor till den du tycker om

Ett Rosogram är ett snabbt, enkelt & uppskattat sätt att uppvakta den du tycker om – skicka ett blombud med rosor redan idag!

I samarbete med Interflora

Så fungerar Rosogram.com

Välj bukett

Hos oss är det enkelt att hitta den bukett som passar bäst till det speciella tillfället, högtiden eller personen.

Beställ online

Lägg buketten i varukorgen, fyll enkelt i leveransadress och slutför betalningen för att bekräfta din beställning.

Rosor +  = Sant

Din bukett levereras snabbt, enkelt & punktligt. Invänta leveransen till den du håller kär och få bekräftelse per mail & SMS.

Rosbuketter i Stockholm – Skicka ett Rosogram idag!

7 RÖDA ROSOR

Inget säger ”Jag älskar dig” som att skicka en klassisk 7-rosorsbukett.

420 kr

Läs mer

10 RÖDA ROSOR

Den perfekta gåvan när du vill berätta vad du känner för den speciella i ditt liv.

495 kr

Läs mer

40 RÖDA ROSOR

Slå på stort med ett hav av röda rosor. Perfekt till alla hjärtans-dag och jubileum.

1 995 kr

Läs mer

50 RÖDA ROSOR

Skäm bort den du tycker om bäst med vår lyxigaste rosbukett på 50 stycken rosor.

2495 kr

Läs mer

Nöjda kunder

Jag har skickat ett dussin med röda rosor till min fru på dagen vi träffades i över 40 års tid nu. Vi båda blir lika glada varje gång då vi påminns om dagen vi träffades först gången. Rekommenderar tjänsten!

Lars, 67 år

FAQ – Vanliga Frågor & Svar

 

När kommer leveransen fram?

Om du beställer innan klockan 14:00 kan vi leverera din bukett redan samma dag. Annars levereras buketten nästkommande dag (måndag-lördag). Du kan självklart beställa med schemalagd leverans till din speciella dag.

Hur aviseras mottagaren?

När du beställer en bukett med rosor är det oftast menat till en annan mottagare än den som beställer. Därför skickar vi alltid en avisering innan vi kommer för att säkerställa att mottagaren är på plats.

Hur vet jag att buketten blivit levererad?

Du som beställare får alltid en mail eller SMS-bekräftelse när buketten är levererad för att säkerställa att buketten kommit fram.

Lokala blombud i Stockholm!

Vill du skicka bud med blommor till någon du känner i Stockholm? Då kan du använda dig av våra tjänster här på Rosogram. Rosor du skickar via oss håller hög kvalitet och är exceptionellt vackra med lång hållbarhet. Om du ska skicka blombud i Stockholm kan du själv välja mellan flera underbara färska rosor och buketter. Att skicka rosor för att överraska på exempelvis din partners födelsedag är en väldigt romantisk och i regel uppskattad gåva.

Kanske har du begått ett snedsteg och vill be om ursäkt till din älskade, en vän eller en kollega. Då är blombud och choklad ett både fint och genuint sätt att säga förlåt. Oavsett anledning så finns alltid blombud i Stockholm redo att leverera vackra rosor antingen hem till dig eller också direkt till mottagaren.

Vi samarbetar med lokal florister över hela landet och kan skicka blombud med samma dag-, nästa dag- eller enligt önskemål.

Vad betyder en bukett röda rosor?

Rosbuketter kan faktiskt betyda lite olika saker beroende på hur många rosor som ingår i buketten. I de allra flesta fall är röda rosor en stark symbol för kärlek och affektion. Till alla hjärtans dag kan du gärna välja en bukett röda rosor. Vem som helst blir rörd när partnern kommer hem med en fantastisk rosbukett efter en tung dag. Letar du efter en gåva som säger ”jag älskar dig” då är en bukett med ett dussin röda rosor inte bara romantiskt utan även en tidlös kärleksförklaring.

Vad betyder en bukett med rosor?

De olika kulörerna har olika betydelse, vilket du bör tänka lite på när du ska skicka blommor. Som till exempel kan rosa rosor också betyda kärlek. Därför fungerar det att skicka rosa rosor till bland annat födelsedagar, alla hjärtans dag eller andra speciella tillfällen och högtider. Det är inte helt ovanligt att du ser vackra rosa rosbuketter och rosor vid alla typer av tillställningar. Exempelvis vid skolavslutningar, födelsedagar, tioårsjubileer, pensioneringar och annat.

Våra rosbuketter, presenter & 

Våra blombud kan leverera såväl vackra singelrosor som buketter i olika storlekar och designer. Du kan hitta en bukett med ett dussin röda rosor att uppvakta din partner med på en årsdag eller alla hjärtans dag. Eller varför inte en vacker, enkel ros och ett presentkort till tonåringen som just klarat av någon milstolpe.

Annars kan du överraska mamma eller pappa på mors-, eller fars dag med en gudomlig bukett rosor och en låda choklad. Du kommer garanterat få ett långt tacksamtal från mottagaren.

Oavsett om det är en present till henne eller en present till honom du söker är en bukett rosor aldrig fel. Ännu bättre tillsammans med en gullig nalle eller lite godis. Du kan välja klassiskt röda rosor eller också en färgkombination av rosor enligt dina egna preferenser.

När du beställer blombud i Stockholm via oss kan du från måndag till lördag få samma dag leverans. Såvida du lägger beställningen innan klockan 14.00. Vi transporterar alltid rosorna under allra bästa förutsättningar. Det sker i anpassat klimat för att rosorna inte bara ska behålla sin vitalitet utan även utseendet och den naturliga doften när de kommer fram till dig eller mottagaren..

När och var kan Rosogram leverera?  

Om du är orolig för storleken eller hastigheten på våra blomsterbud kan du vara lugn. Rosogram levererar samma dag över i hela Stockholm. Vi kan leverera dina blommor dagen efter att de har beställts till hela Sverige. Vi levererar till hotell, lägenheter, hus, kontor och alla möjliga andra ställen. Var och en av våra buketter levereras i felfritt skick.

Blombud med leverans samma dag!

Om du har glömt att beställa blommor eller bestämmer dig för att få blommor skickade i sista minuten kan vi hjälpa dig. Vårt team levererar blommor i hela Sverige samma dag som ordern läggs. För blommor är det bara att göra din beställning senast 14.00 och vårt team kommer att lämna blommorna samma dag. Vår blomstertjänst samma dag-leverans är tillgänglig på vardagar och lördagar. Om du vill att dina blommor ska levereras på söndag, gör din beställning senast kl. 12 på lördagen så får vi jobbet gjort.

Leverans senast nästa dag – i hela Stockholm

Rosorna du ser på hemsidan representerar en verklig bild av våra kvalitetsrosor och våra blombud transporterar din rosbukett under anpassade klimatförhållanden med absolut största försiktighet. Vi har möjlighet för leveranser över hela landet redan samma dag om du lägger din beställning senast kl 14.00.

Det kan vara praktiskt för dig som kanske glömt den där presenten, behöver skicka blommor till mors dag eller någon annan du tycker om. Vi levererar överallt, bland annat till hotell, lägenheter, verkstäder, kontor, sjukhus och alla möjliga andra ställen. Beställ rosor från oss för säker och bekväm leverans i hela Stockholm City: Östermalm, Vasastan, Kungsholmen, Normalm & Södermalm samt angränsande orter såsom: Bromma, Årsta, Åkersberga, Täby, Jakobsberg, Vaxholm, Huddinge, Ingarö, Värmdö, Nacka, Djursholm och Danderyd.

Lägg din beställning senast 14.00 på en vardag så levererar vi till den plats du anger redan samma dag. Vi kan också leverera på måndagar om du gör din beställning under morgontimmarna på lördag. Prova vår tjänst så får din käraste en vacker bukett i händerna på nolltid!